Оголошення про проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території селища Добротвір та утворення конкурсної комісії 

Дата: 06.02.2024 14:32
Кількість переглядів: 81

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території селища Добротвір та утворення конкурсної комісії 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Добротвірської селищної ради Червоноградського району Львівської області від 06.02.2024 №4/02-01/24 «Про проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території селища Добротвір»  08.03.2024 об 11.00 год. за адресою: Львівська область, Червоноградський район, селище Добротвір, вул. Івана Франка, 20 відбудеться конкурс з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території селища Добротвір.

Умови проведення конкурсу передбачені конкурсною документацією (завантажити). 

Разом з тим повідомляємо про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території селища Добротвір Червоноградського району Львівської області.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 №918, до складу конкурсної комісії можуть залучатися (за згодою) представники територіального органу Держпродспоживслужби, підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення, а також посадові особи відповідного органу місцевого самоврядування та/або виконавчої влади.

Тож, особи, які бажають взяти участь в роботі даної конкурсної комісії, мають повідомити голові конкурсної комісії про цей намір не пізніше 04.03.2024 року в довільній формі шляхом повідомлення чи засобами інформаційно-комунікаційних систем.

Електронна адреса: dobrotvir_rada@i.ua

Контактна особа: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кравець Юрій Ігорович, тел.: (03254) 3-11-50.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь