Селищною радою за підтримки Уряду Канади успішно реалізовано проєкт «Безбар’єрний освітній простір у дошкіллі Добротвірської громади»

Дата: 19.12.2023 15:26
Кількість переглядів: 149

Фото без описуПідходить до завершення проєкт «Безбар’єрний освітній простір у дошкіллі Добротвірської громади», поданий та реалізований Добротвірською селищною радою в рамках конкурсу «Людський вимір - інклюзивні дані для стабільності та розвитку» за фінансової підтримки Уряду Канади.

Цей проєкт вирішує проблему недостатнього забезпечення освітнього процесу вразливих груп населення, в т.ч. оснащення спеціальним обладнанням закладів дошкільної освіти Добротвірської громади. Діти з особливими освітніми потребами вимагають більше уваги та часу, пошук нових методів та підходів у навчанні, сучасних технологій, за допомогою яких розвиток для дитини є цікавим та захопливим.

Даний проєкт має на меті допомогти вдосконалити якість інклюзивного навчання у закладах дошкільної освіти Добротвірської громади та створити безперешкодне освітнє середовище.

Результати проєкту: в п’яти закладах дошкільної освіти Добротвірської громади створено 2 ресурсних кімнати: у ЗДО №1 «Струмочок» та у ЗДО № 2 «Джерельце» і 3 ресурсних куточки: у Стародобротвірському ЗДО «Левенятко», Полоничнівській та Незнанівській гімназіях.

Для цього придбано, ноутбуки, принтери, інтерактивні дошки, багато корекційного оснащення та дидактичних матеріалів. Психологи, логопеди та вихователі вже застосовують їх у роботі з дітьми.

Вчора, 18 грудня 2023 року, на Регіональному форумі презентували результати проєкту «Безбар’єрний освітній простір у дошкіллі Добротвірської громади» - це ще один результат спільної командної роботи, адже залучення додаткових грантових коштів для розвитку нашої громади є критично важливим.

Щиро вдячні IOM Ukraine, Західноукраїнський ресурсний центр за допомогу і важливість проєктів, які Ви ініціюєте для громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь