Селищною радою за підтримки Уряду Канади успішно реалізовано проєкт «Безбар’єрний освітній простір у дошкіллі Добротвірської громади»

Дата: 19.12.2023 15:26
Кількість переглядів: 514

Фото без описуПідходить до завершення проєкт «Безбар’єрний освітній простір у дошкіллі Добротвірської громади», поданий та реалізований Добротвірською селищною радою в рамках конкурсу «Людський вимір - інклюзивні дані для стабільності та розвитку» за фінансової підтримки Уряду Канади.

Цей проєкт вирішує проблему недостатнього забезпечення освітнього процесу вразливих груп населення, в т.ч. оснащення спеціальним обладнанням закладів дошкільної освіти Добротвірської громади. Діти з особливими освітніми потребами вимагають більше уваги та часу, пошук нових методів та підходів у навчанні, сучасних технологій, за допомогою яких розвиток для дитини є цікавим та захопливим.

Даний проєкт має на меті допомогти вдосконалити якість інклюзивного навчання у закладах дошкільної освіти Добротвірської громади та створити безперешкодне освітнє середовище.

Результати проєкту: в п’яти закладах дошкільної освіти Добротвірської громади створено 2 ресурсних кімнати: у ЗДО №1 «Струмочок» та у ЗДО № 2 «Джерельце» і 3 ресурсних куточки: у Стародобротвірському ЗДО «Левенятко», Полоничнівській та Незнанівській гімназіях.

Для цього придбано, ноутбуки, принтери, інтерактивні дошки, багато корекційного оснащення та дидактичних матеріалів. Психологи, логопеди та вихователі вже застосовують їх у роботі з дітьми.

Вчора, 18 грудня 2023 року, на Регіональному форумі презентували результати проєкту «Безбар’єрний освітній простір у дошкіллі Добротвірської громади» - це ще один результат спільної командної роботи, адже залучення додаткових грантових коштів для розвитку нашої громади є критично важливим.

Щиро вдячні IOM Ukraine, Західноукраїнський ресурсний центр за допомогу і важливість проєктів, які Ви ініціюєте для громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь