У Добротворі відбулася довгоочікувана та важлива подія – відкриття Центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу) Добротвірської територіальної громади.

Дата: 16.11.2023 11:15
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

У Добротворі відбулася довгоочікувана та важлива подія – відкриття Центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу) Добротвірської територіальної громади.

📑Добротвірською селищною радою реалізовано проєкт за сприяння та підтримки Львівської ОВА, Червоноградської РВА, ДТЕК ДОБРОТВІРСЬКА ТЕС та Львівського офісу Проєкту USAID «Говерла».

🗂️Відтепер більше 11 тисяч мешканців громади, військовослужбовці ЗСУ, ветерани війни та ВПО зможуть отримувати якісні послуги в сучасному, інклюзивному та комфортному просторі.

🖨️Понад 250 адмінпослуг стануть доступними для громадян і їх перелік буде постійно розширюватися.

Приміщення центру обладнане для потреб осіб з інвалідністю та відвідувачів з дітьми, місцем для самообслуговування та зоною очікування. Щоб швидко отримати послугу, достатньо записатися в електронну чергу🖥️.

Дякуємо настоятелям храмів смт Добротвора о.Богдану та о.Миколаю за Господнє благословення силою святого слова та молитви, освячення Центру.

🔸Особлива подяка голові Державної казначейської служби України Слюз Тетяні Ярославівні, нашій землячці, за постійну підтримку ініціатив громади та сприяння в реалізації даного Проєкту.

Висловлюємо слова вдячності підрядній організації ТОВ «Вельт Капітал» за якісно проведені ремонтні роботи.

«Варто відзначити, що проєкт впроваджено в першу чергу завдяки Божій волі та Збройним силам України🇺🇦, в тому числі військовослужбовцям з нашої громади, які ціною власного життя мужньо захищають Незалежність і територіальну цілісність України у війні, відстоюючи європейські цінності розвитку української держави.

Безсумнівно, це новий, якісно вищий рівень європейських стандартів та впевнений крок у розвитку нашої громади», – зазначив селищний голова Тарас Келеберда.

📌Довідка:

Центр надання адміністративних послуг Добротвірської селищної ради створений з метою комплексного вдосконалення системи надання якісних, доступних послуг мешканцям громади.

Нагадаємо, що Центр розміщений у смт Добротвір по вул.І.Франка, 12.

З графіком роботи можна ознайомитися за посиланням: https://dobrotvirska-gromada.gov.ua/grafik-roboti-15-59.../



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь