Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» завітала з робочим візитом до Добротвірської громади

Дата: 25.08.2023 16:00
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

25 серпня 2023 року Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» завітала з робочим візитом до Добротвірської громади для проведення фокус-групового дослідження в межах проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Захід відбувся в приміщенні Добротвірської музичної школи і розпочався хвилиною мовчання на знак ушанування пам’яті загиблих захисників та захисниць України.

До заходу долучилися працівники Добротвірської селищної ради, ЦНАПу, відділу соцзахисту, служби у справах дітей, відділу юридично-інформаційного забезпечення, Кам’янка-Бузької районної організації інвалідів, ВПО.

Обговорили ряд важливих питань серед яких стан безбар'єрності комунальних установ Добротвірської громади. Учасники пройшли анкетування за результатами якого буде визначено плюси та мінуси у нашій громаді, а члени Всеукраїнської громадської організації Правозахисна спілка інвалідів ВГОІ підготують відповідні аналітичні матеріали. Зазначимо, що основне завдання дослідження фокус-груп у громадах партнерських областей загалом полягає в аналізі місцевих програм соціально-економічного розвитку та створення переліку необхідних дій для забезпечення доступності процесу ухвалення рішень і підвищення рівня його інклюзивності.

Щиро дякуємо Всеукраїнській громадській організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів», Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за співпрацю та підтримку .                                                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь