Вперше у ЦНАПі Добротвірської селищної ради отримано послугу «єМалятко»

Дата: 23.08.2023 12:15
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Відчувати радість бути батьками напевно одне з найкращих, що відбувається у житті кожної людини. Батьківство — одне з найскладніших завдань у світі, але це також і велике щастя.

Сьогодні, 23 серпня 2023 року, у переддень великого державного свята Дня Незалежності України, в Центрі надання адміністративних послуг Добротвірської ТГ відбулось урочисте вручення першого свідоцтва про народження дитини. Сім’я Солдак стала першими жителями Добротвірської ТГ громади, котрі подали  заяву на  отримання комплексної послуги «єМалятко».  

Щасливі батьки, Олена та Андрій, отримали свідоцтво особисто від селищного голови Тараса Келеберди.

Зазначимо, що послуги з державної реєстрації актів цивільного стану доповнили комплексне надання адміністративних послуг послугою «єМалятко». Тож молоді батьки за одне відвідування до ЦНАПу одночасно здійснили державну реєстрацію народження та походження дитини, отримали свідоцтво про народження; провели реєстрацію місця проживання дитини, оформили призначення та виплату державної допомоги при народженні дитини, а також отримали  реєстраційний номер у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та унікальний номер у Єдиному державному демографічному реєстру.

Селищна рада та команда ЦНАП завжди рухаються вперед, прагнуть змін та ніколи не зупиняються на досягнутому. Нові комплексні послуги, найкращий сервіс, зручність, швидкість та доступність завжди були і є пріоритетом у діяльності ЦНАП.

Дякуємо, що користуєтеся нашими послугами!

Ми працюємо для Вас!

 

 

єМалятко — комплексна послуга для батьків новонароджених. За однією заявою, поданою онлайн, можна зареєструвати народження дитини та отримати до 9-ти державних послуг від різних органів влади, потрібних при народженні дитини.

Що потрібно зробити після народження дитини?

Не пізніше одного місяця від дня пологів звернутися до ЦНАПу за місцем проживання одного з батьків або за місцем народження дитини для реєстрації народження дитини.
 

Які документи необхідно подати?

  • Медичний документ, виданий закладом охорони здоров'я, який підтверджує факт народження дитини.
  • Паспорти батьків або одного із них (якщо запис про батька буде здійснюватися зі слів матері).
  • Документ, що підтверджує походження дитини від батька (свідоцтво про шлюб або спільна заява матері та батька дитини, або заява матері).
    Якщо один із батьків іноземець або ж дитина народжена за кордоном, у відповідності до чинного законодавства може виникнути необхідність у подачі додаткових документів!

     

Як визначитися з ім’ям, прізвищем та по батькові дитини?

  • Прізвище дитини визначається за прізвищем батьків. Якщо мати й батько мають різні прізвища, прізвище дитини визначається за їхньою згодою.
  • Ім’я дитини визначається за згодою батьків. Ім’я дитини, народженої жінкою, яка не перебуває у шлюбі, визначається матір’ю дитини.
  • По батькові присвоюється за власним іменем батька. Якщо батьківство дитини не визнано, по батькові визначається за іменем особи, яку назвала її батьком.
     

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь