Оголошення щодо відбору виконавця з проведення експертної оцінки землі

Дата: 08.08.2023 15:55
Кількість переглядів: 127

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
 про проведення конкурсного відбору суб’єкта оціночної діяльності у сфері оцінки земель

 

1. Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості земельної ділянки несільськогосподарського призначення з метою передачі її у приватну власність шляхом продажу власнику нерухомого майна, розташованого на земельній ділянці, за адресою: Львівська область, Червоноградський район, селище Добротвір, вул. Івана Франка,18. 

2. Дані про земельну ділянку:

0,0423 га, кадастровий номер земельної ділянки: 4622155300:01:008:0017; цільове призначення: 03.10 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку; використання: для будівництва та обслуговування інфраструктури ринкової торгівлі. 

3. Умови конкурсу:

3.1. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавця послуг з оцінки земельної ділянки» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтверджуючі документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

3.2. Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт.

3.3. Обов’язкові умови конкурсу:

- строк виконання робітне більше 15 днів.

4. Перелік підтверджуючих документів, які подаються на конкурс:

  • заява на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 1);

  • копія установчого документа претендента (належним чином завірена);

  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна, а також документальне підтвердження наявності у них трудових відносин з претендентом (належним чином завірена);

  • копія кваліфікаційного сертифікату інженера-землевпорядника (належним чином завірена);

  • конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки;

  • копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності (належним чином завірена);

  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним).

5. Строк подання конкурсної документації: до  17.00 год. 21 серпня 2023 року (включно).

6. Поштова адреса, за якою подаються документи: 80411, Львівська область, Червоноградський район, селище Добротвір, вул. Івана Франка, 20, тел. (03254) 31-159 або 31-158.

7. Інформація про проведення конкурсу: конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності відбудеться 23 серпня 2023 року об 11.00 год. у сесійній залі селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь