Пошук

Високою нагородою відзначено наш проєкт!

Дата: 02.06.2023 16:35
Кількість переглядів: 94

Високою нагородою відзначено наш проєкт

31 травня у Перемишлі разом із представниками установ, залучених до реалізації Програми, зокрема національних та регіональних органів влади Польщі та України, Європейської Комісії, представниками польсько-українських проєктів, а також мешканцями Перемишля було офіційно відкрито Програму Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027 та перший конкурс проєктних заявок у цій Програмі.

У зв’язку з тим, що у 2023 році святкується 20-річчя польсько-українського транскордонного співробітництва в рамках Програми, цей захід також був першим у серії з 20 заходів, пов’язаних із цим ювілеєм.

На урочистості було відзначено 9 найкращих українсько-польських проєктів. У числі нагороджених був і наш проєкт «Молоді місцеві охоронці природи долини Бугу» (Młodzi Lokalni Strażnicy Natury Doliny Bugu). В Україні проєкт реалізувала Агенція місцевого економічного розвитку Кам'янка-Бузького району (Добротвір) спільно з Stowarzyszeniem «Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu» (Дорогочин, Польща). Партнер проєкту – Добротвірська селищна рада.

Варто відзначити, що для обох громадських організації це був перший досвід участі у такому великому конкурсі, але дуже вдалим. В наступні два роки був поданий, підтриманий та успішно реалізований ще один проєкт «Надбужанські кулінарні традиції».

Ці проєкти були реалізовані попри всі перепони: пандемію, війну…

Проте з надійними партнерами, щирою дружньою підтримкою – нам все вдалося. І це надійне партнерство громадських організацій згодом переросло у співпрацю Добротвірської селищної ради та Гміни Дорогичин – у листопаді 2021 року Тарас Келеберда та Войцех Божим (бургомістр гміни Дорогичин) підписали Угоду про партнерство та співпрацю.

Ми відчули діяльну щиру підтримку та допомогу в час війни і від гміни Дорогичин, і від Stowarzyszeniem «Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu».

За це щиро дякуємо нашим партнерам та докладемо усіх зусиль, щоб реалізувати наші спільні проєкти в майбутньому.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь