Пошук

Львівський обласний центр зайнятості інформує: кому пропонують зарплату понад 30 тис. грн.?

Дата: 16.03.2023 12:22
Кількість переглядів: 127

 

Станом на 15.03.2023 року у базі даних Львівського обласного центру зайнятості налічується 3,9 тис. вільних робочих місць і вакантних посад. Майже у 200 варіантах роботи зарплата коливається від 20 до 30 тис. грн, у більш як 40 вакансіях понад 30 тис. грн.

Найвища оплата праці – 52 тис. грн – зафіксована у Червоноградській філії ЛОЦЗ. Така винагорода очікує на агронома, котрий буде вести повний цикл вирощування сільськогосподарських культур (від посіву до збору врожаю), брати участь у розробці та обстеженні карт сільськогосподарських угідь, організовувати заходи для підвищення врожайності та ін. На 12 тис. грн менше готові платити інженеру з експлуатації машинно-тракторного цеху та механіку з ремонту транспорту.

Із заробітком у діапазоні 30-40 тис. грн залишаються неукомплектованими вакансії для водіїв автотранспортних засобів у Львові (перевезення худоби, постійні відрядження), у Червоноградському районі (міжнародні рейси країнами Європейського Союзу) та у Золочівській громаді (перевізник солоду, ячменю, концентрату квасного сусла на машині марки DAF).

У Львівській філії ЛОЦЗ зареєстрована вакансія для начальника аналітичного відділу, якому пропонується винагорода 33 тис. грн, на тисячу менше платитимуть представникам торговельним, а 30 тис. грн буде отримувати машиніст установки самоклейних плівок (тестування автомобільних вікон) і менеджер (управить) з постачання (закупівля пшениці, ячменю, сої). Аналогічний заробіток у Стрийській філії ЛОЦЗ – у поліцейського, у Червоноградській філії ЛОЦЗ  у претендентів на посади інженера-механіка групового, механіка з ремонту транспорту, інженера з автоматизованих систем керування виробництвом, а також у трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва.

Із повним переліком вільних робочих місць у Львівській області можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/3lggLL6. Більше пропозицій працевлаштування на «Єдиному порталі вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua).

 

Львівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь