Оголошення про формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Народний дім Добротвірської селищної ради Червоноградського району Львівської області».

Дата: 02.03.2023 16:30
Кількість переглядів: 282

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Добротвірської селищної ради Червоноградського району Львівської області повідомляє про оголошення конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Народний дім Добротвірської селищної ради Червоноградського району Львівської області».

Пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування для включення до складу конкурсної комісії приймаються до 20 березня 2023 року. Кандидатури від громадських організацій будуть визначатись шляхом жеребкування. Жеребкування відбудеться 23 березня 2023 року в приміщенні відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Добротвірської селищної ради Червоноградського району Львівської області (смт Добротвір, вул. І.Франка, 14).

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;
  • є членом трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

Відповідальна особа: секретар конкурсної комісії Школик Н.І. – провідний спеціаліст сектору культури та туризму відділу ОКТМС Добротвірської селищної ради.

Адреса електронної пошти: dobrotvir.oks@ukr.net  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь