Громадська спілка КАРПАТСЬКИЙ СМАК пропонує пройти опитування керівникам бізнесу сільськогосподарської та харчової галузі

Дата: 04.11.2022 09:43
Кількість переглядів: 141

Основною метою опитування є виявлення вектору підвищення конкурентоспроможності.

Результати опитування дадуть змогу визначити стан підприємств, потреби супроводу та забезпечення консультаційної, практичної допомоги.

Думка кожного виробника є дуже цінною і буде врахована для організації роботи спільної платформи, яка буде консолідувати лідерів бізнесу в агріфуд секторі, надаватиме рекомендації Уряду, донорам та бізнесу щодо основних векторів взаємопідтримки.

Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації просить сприяти у поширенні інформації серед підприємств сільськогосподарської та харчової галузі, які провадять діяльність на території Вашої громади щодо проведення даного опитування.

Пройти опитування можна за посиланням https://cutt.ly/dNYhelf

Опитування проводиться в рамках швейцарсько-українського Проєкту “Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні”, який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь