Громадська спілка КАРПАТСЬКИЙ СМАК пропонує пройти опитування керівникам бізнесу сільськогосподарської та харчової галузі

Дата: 04.11.2022 09:43
Кількість переглядів: 212

Основною метою опитування є виявлення вектору підвищення конкурентоспроможності.

Результати опитування дадуть змогу визначити стан підприємств, потреби супроводу та забезпечення консультаційної, практичної допомоги.

Думка кожного виробника є дуже цінною і буде врахована для організації роботи спільної платформи, яка буде консолідувати лідерів бізнесу в агріфуд секторі, надаватиме рекомендації Уряду, донорам та бізнесу щодо основних векторів взаємопідтримки.

Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації просить сприяти у поширенні інформації серед підприємств сільськогосподарської та харчової галузі, які провадять діяльність на території Вашої громади щодо проведення даного опитування.

Пройти опитування можна за посиланням https://cutt.ly/dNYhelf

Опитування проводиться в рамках швейцарсько-українського Проєкту “Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні”, який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь