УВАГА! ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ!

Дата: 02.11.2022 09:55
Кількість переглядів: 370

Добротвірська селищна рада за сприяння Львівської ОДА та в рамках співпраці із  Проєктом USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), розробляє Стратегію розвитку Добротвірської громади  на період до 2027 року (далі – Стратегія).

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Добротвірської громади: представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, активних мешканців долучитися до громадського обговорення стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) проєкту Стратегії розвитку Добротвірської громади до 2027 року. 

У прикріпленому документі кожен з Вас може ознайомитися із Звітом про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Добротвірської громади до 2027 року  .

Пропозиції та зауваження приймаються до 17 листопада 2022 року, до 17.30  на ел. адресу: iranikitina28@gmail.com    з поміткою "До СЕО".

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь ласка, до відділу економічного розвитку, проєктно-інвестиційної діяльності та транскордонної співпраці, ел. адреса: iranikitina28@gmail.com  , тел. (050) 238-70-96.  

ЗВІТ про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Добротвірської громади до 2027 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь