УВАГА! ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ!

Дата: 02.11.2022 09:55
Кількість переглядів: 419

Добротвірська селищна рада за сприяння Львівської ОДА та в рамках співпраці із  Проєктом USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), розробляє Стратегію розвитку Добротвірської громади  на період до 2027 року (далі – Стратегія).

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Добротвірської громади: представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, активних мешканців долучитися до громадського обговорення стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) проєкту Стратегії розвитку Добротвірської громади до 2027 року. 

У прикріпленому документі кожен з Вас може ознайомитися із Звітом про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Добротвірської громади до 2027 року  .

Пропозиції та зауваження приймаються до 17 листопада 2022 року, до 17.30  на ел. адресу: iranikitina28@gmail.com    з поміткою "До СЕО".

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь ласка, до відділу економічного розвитку, проєктно-інвестиційної діяльності та транскордонної співпраці, ел. адреса: iranikitina28@gmail.com  , тел. (050) 238-70-96.  

ЗВІТ про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Добротвірської громади до 2027 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь