Громадське обговорення плану реалізації Стратегії розвитку Добротвірської громади на 2023-2025 роки

Дата: 31.10.2022 16:21
Кількість переглядів: 370

УВАГА!

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ!

Добротвірська селищна рада за сприяння Львівської ОДА та в рамках співпраці із  Проєктом USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), розробляє Стратегію розвитку Добротвірської громади  на період до 2027 року (далі – Стратегія).

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Добротвірської громади: представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, активних мешканців долучитися до громадського обговорення Плану реалізації Стратегії розвитку Добротвірської громади  на 2023-2025 роки. На ці роки заплановано багато проєктів як для окремих сіл та старостинських округів, так і для всієї Добротвірської громади загалом. Проєкти, які формуватимуть позитивний імідж громади, розвиватимуть інфраструктуру підтримки бізнесу, туристичну привабливість, сприятимуть енергоефективності, безпеки життєдіяльності, розвитку сфери освіти, культури та спорту – це заходи, що поширюватимуться на всю громаду. У Стародобротвірському старостинському окрузі впродовж наступних 3 роки планується реконструкція дощової каналізації та благоустрій території по вул. І. Франка в с. Старий Добротвір, ремонт зупинок громадського транспорту, поточний ремонт доріг, відновлення та благоустрій меморіального комплексу «Криївка» в урочищі Морозівська, капітальний ремонт даху будівлі ФАПу с. Старий Добротвір та інші. У Сілецькому – реорганізація та ремонт приміщень закладу освіти, благоустій та озеленення, встановлення спортивних майданчиків, просвітницькі заходи, реконструкція системи вуличного освітлення тощо. У Полоничнівському – капітальний ремонт навчальних кабінетів школи, придбання сучасного оснащення, ремонт та встановлення спортивних майданчиків, реконструкція футбольного міні-поля, реконструкція вуличного освітлення, ремонт зупинок громадського транспорту та доріг. У Незнанівському – поточний ремонт дороги Тартак-Незнанів, капітальний ремонт даху адміністративної будівлі Незнанівського старостинського округу, ремонт спортивно-ігрових майданчиків, зупинок громадського транспорту, доріг, освітніх закладів. 

У прикріпленому документі кожен з Вас може ознайомитися з запланованими заходами та проєктами.

Пропозиції та зауваження приймаються до 17 листопада 2022 року, до 17.30  на ел. адресу: iranikitina28@gmail.com    з поміткою "До Плану реалізації Стратегії".

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь ласка, до відділу економічного розвитку, проєктно-інвестиційної діяльності та транскордонної співпраці, ел. адреса: iranikitina28@gmail.com  , тел. (050) 238-70-96.  

План реалізації Стратегії розвитку Добротвірської громади на 2023-2025 роки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь