З днем міста, Добротворе!

Дата: 02.10.2022 11:35
Кількість переглядів: 424

Фото без описуСьогодні день народження нашого містечка. У час, коли вся Україна героїчно протистоїть ворогу – російським окупантам. Ми знову змушені захищатися і доводити своє право на суверенітет, територіальну цілісність, національну ідентичність.

Новий час приніс нам нові виклики. На жаль, доводиться нам і прощатися із земляками героями-захисниками.

І саме зараз, як ніколи, розуміємо, яку страшну ціну платимо щоденно задля спокою наших краян. На днях зустрічатимемо тіло полеглого воїна, який віддав найдорожче - своє життя, щоб наше сьогодні настало.

Історія нашого краю продовжується, завдяки кожному воїну, завдяки кожному полеглому молодому життю, добрим волонтерським справам, щирим та працьовитим людям. Разом з вами вчимося серед хмар бачити світле майбутнє і віримо, що скоро зможемо святкувати перемогу під мирним українським небом!

Попри все тримаємо стрій. Кожен самовіддано працюємо на власному фронті. Наші підприємства продовжують працювати, освітяни навчають, медики лікують, комунальники дбають про комфорт громадян та благоустрій, а фермери вирощують врожай.

Нехай наше славне містечко та вся громада процвітає, щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, об'єднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду!

Слава Україні! З Днем міста, Добротворе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь