Пошук

НА 164 ПІДПРИЄМСТВАХ ОБЛАСТІ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ПРАЦЯ ІНОЗЕМЦІВ

Дата: 22.08.2022 08:49
Кількість переглядів: 639

 

 

У січні-липні цього року Львівський обласний центр зайнятості видав дозволи та продовжив термін їхньої дії на застосування праці 275іноземних громадян із 42 країн світу.

Найбільше дозволів на застосування праці отримали приїжджі з Туреччини (80), Польщі (59), Індії (20), Німеччини (9), США (8), Великої Британії (6), Нідерландів (5), Намібії (5). Окрім того, на Львівщині працюють громадяни Австрії (4), Франції (4), Норвегії (3), Чехії (3), Словаччини (3), Бразилії (3), Колумбії (3), Узбекистану (3) та ін.

В основному іноземці трудяться на підприємствах, що займаються промисловим виробництвом, будівництвом доріг, сільським господарством, інформаційними технологіями, обслуговуванням і наданням послуг, фінансовою та страховою діяльністю, торгівлею тощо.

Станом на 01.08.2022 року праця іноземних громадян використовується на 164підприємствах Львівщини. Третина тих, хто працює відповідно до отриманих дозволів, обіймає керівні посади та належить до категорії «засновники та/або учасники, а також бенефіціари (контролери) юридичної особи, створеної в Україні». У сфері інформаційних технологій трудовою діяльністю зайняті75 іноземних громадян, 86–це інші наймані працівники. До категорії «відряджені іноземні працівники» належать23 іноземні громадяни, котрі були направлені фірмами та компаніями з інших країн в Україну для виконання певного обсягу робіт або надання послуг на підприємствах Львівської області.

 

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. (032) 233-71-85

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь