ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 28.06.2022 16:02
Кількість переглядів: 1412

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

1. Планована діяльність Виробництво асфальтобетонних сумішей на проммайданчику ТОВ «СІМБО КАПІТАЛ» яке здійснюється на асфальтобетонній установці КДМ-2097.

Виробничий майданчик мобільної асфальтобетонної установки та іншого обладнання розміщується на земельній ділянці, що знаходиться за адресою: 84011, Львівська обл., Червоноградський р-н, Добротвірська громада, с. Матяші, вул. Центральна, 14Д.

2. Суб’єкт господарювання ТОВ «СІМБО КАПІТАЛ» ЄДРПОУ – 41767017; Директор – КОНЦЕВА КСЕНІЯ ВАДИМІВНА Місцезнаходження: 84011, Львівська обл., Червоноградський р-н, село Матяші, вул. Центральна, будинок 14Д. Тел. 0634348276

3. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, вул. Стрийська, 98, Львів, 79026, e-mail: envir@loda.gov.ua. (032) 238-73-83

4. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, вул. Стрийська, 98, Львів, 79026, e-mail: envir@loda.gov.ua. (032) 238-73-83 (вид рішення про провадження планованої діяльності, орган, уповноважений його видавати, нормативний документ, що передбачає його видачу)

5. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у заголовку оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування.

Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (СОVID-19), спричиненої коронавірусом SARSCoV-2, до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період.

Громадські слухання 1 (перші) відбудуться не передбачено Громадські слухання 2 (другі) відбудуться: не передбачено

6. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, вул. Стрийська, 98, Львів, 79026, e-mail: envir@loda.gov.ua. (032) 238-73-83.

7. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації,вул. Стрийська, 98, Львів, 79026, e-mail: envir@loda.gov.ua. (032) 238-73-83. Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

8. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності.

9. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними Зі звітом з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації можна ознайомитись з 24.06.2022 р. в приміщені ДОБРОТВІРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - 80411, Львівська обл., Червоноградський р-н, селище міського типу Добротвір, вул. Франка І., будинок 20; (тел. +38 (03254-31150) та в Департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації - вул. Стрийська, 98, м. Львів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь