Оголошується конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на територіях сіл Добротвірської територіальної громади

Дата: 17.05.2022 15:24
Кількість переглядів: 338

1. Організатор конкурсу:

1.1. Найменування: виконавчий комітет Добротвірської селищної ради Червоноградського району Львівської області.

1.2. Юридична адреса: 80411, Львівська область, Червоноградський район, смт Добротвір, вулиця Івана Франка, 20.

1.3. Підстава проведення конкурсу: рішення виконавчого комітету Добротвірської селищної ради від 13.05.2022 №19/02-01/22.

1.4. Відповідальний за зв’язок з учасниками конкурсу: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кравець Юрій Ігорович, тел.: (03254) 3-11-50. 

2. Предмет конкурсу:

2.1. Перелік послуг: поводження з побутовими відходами.

2.2. Місце надання послуг: с.Сілець, с.Долини, с.Перекалки, с.Тичок, с.Тартак; с.Полонична; с.Незнанів; с.Старий Добротвір, с.Стриганка, с.Тишиця, с.Рокети, с.Долини, с.Кошаковські, с.Рогалі.

2.3. Строк надання послуг: згідно умов договору.

3. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: наявність матеріально-технічної бази; вартість надання послуг; досвід роботи з надання послуг з вивезення твердих побутових відходів; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Перелік критеріїв відповідності конкурсних пропозицій цим кваліфікаційним вимогам визначено у п. 8 конкурсної документації. 

4. Умови подання конкурсних пропозицій:

4.1. Адреса: 80411, Львівська область, Червоноградський район, смт Добротвір, вулиця Івана Франка,  20.

4.2. Спосіб: особисто, або поштою.

4.3. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 20.06.2022 включно.

5. Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбудеться о 10 год. 00 хв. 21.06.2022 за адресою: 80411, Львівська область, Червоноградський район, смт Добротвір, вулиця Івана Франка, буд. 20, сесійний зал.

6. Способи і місце отримання конкурсної документації

Конкурсна документація надається особам, які звернулися до організатора конкурсу із заявкою про намір взяти участь у конкурсі. Форма заявки є довільною. При цьому заявка повинна містити в обов’язковому порядку: дату та номер заявки; безпосередньо повідомлення про намір взяти участь у конкурсі; найменування особи, що планує взяти участь у конкурсі; найменування організатора конкурсу; назву конкурсу, в якому особа планує взяти участь; код ЄДРПОУ особи або інший аналогічний документ, що дозволить ідентифікувати запитувача документації у відповідному реєстрі; повідомлення про те, яким способом має намір отримати особа відповідну конкурсну документацію: засобами електронної пошти, особисто чи доставкою Укрпошти.

У випадку, якщо конкурсна документація планується бути отриманою засобами електронної пошти чи доставкою Укрпошти, особа повинна вказати відповідну електронну чи поштову адресу.

У випадку, якщо особа планує отримати документацію особисто, тоді є необхідність у зазначені відповідного засобу зв’язку для повідомлення особі про дату та час отримання конкурсної документації. У випадку якщо особа не з’явиться у зазначений час та дату, конкурсна документація направляється у строки, що передбачені вимогами діючого законодавства на адресу особи, що забажала взяти участь у конкурсі, яка вказана в ЄДРПОУ.

Конкурсна документація надається у строки, що передбачені вимогами діючого законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь