Продовжуємо інформувати про роботу в умовах воєнного стану

Дата: 17.05.2022 11:52
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

З перших днів війни для допомоги внутрішньо переміщеним особам, допоміжного забезпечення військових та територіальної оборони, у Добротворі функціонує Гуманітарний штаб:

  • щоденно надає допомогу внутрішньо переміщеним особам, забезпечує продуктами харчування, засобами гігієни, одягом тощо;
  • забезпечує продовольчими товарами та засобами особистого вжитку місцеву Роту охорони військкомату ЗСУ;
  • відкритий до співпраці, кожен мешканець громади може долучитися до розвантаження допомоги, формування та відправки пакунків.

Працівниками комунальних установ громади готується відправлення автівок з речами першої необхідності для військовослужбовців та цивільного населення, які залишаються у зоні бойових дій на окупованих територіях.

Вся інформація про допомогу, яка надходить та яку відправляємо, фіксується відповідальними працівниками: ведеться чіткий облік надходжень та видатків.

Від початку війни відправлено у «гарячі» точки понад 30 тонн продуктів харчування, а також величезну кількість медикаментів, амуніцію, засоби гігієни, засоби особистого вжитку, одяг та інші речі, у відповідності до потреб військових.

Гуманітарна допомога з Польщі, Чехії, Німеччини, Італії, Фінляндії, Франції відправляється у Київську, Донецьку, Луганську, Дніпропетровську, Миколаївську області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь