Оголошення про збір ідей проєктів для розробки плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Добротвірської територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 20.12.2021 10:23
Кількість переглядів: 848

Фото без описуСтратегія – визначення майбутнього, до якого прагне громада! Її наявність допоможе досягнути успіху у реалізації будь-яких проєктів муніципалітетів.

Потенційні донори, перш ніж надати фінансові ресурси для реалізації проєктів громади, мають упевнитися, що це відповідає пріоритетам розвитку території, визначеним стратегічним документом.

Громади, які мають стратегію – знають чого хочуть досягнути, які потрібні ресурси, що для цього потрібно робити, коли і якими силами.

Добротвірська селищна рада у співпраці з Львівською обласною державною адміністрацією розробляє Стратегію розвитку Добротвірської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія). Найважливішим етапом цієї роботи є збір проєктних ідей від представників громади (юридичних та фізичних осіб), що дозволить сформувати План заходів з реалізації Стратегії. Ідеї проєктів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою з розробки Стратегії. За результатами відбору кращі проєктні ідеї у вигляді технічних завдань до проєктів будуть включені до Плану заходів з реалізації Стратегії до 2027 року.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Добротвірської громади, представників громадських організацій, установи та організації усіх форм власності, навчальні заклади, структурні підрозділи місцевого самоврядування, підприємців, жителів громади запропонувати ідею(-ї) проєкту(-ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Подати проєктну ідею можна у спрощеній процедурі заповнивши форму.

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.

2. Термін реалізації проєкту – не більше 3 років (2022-2024 р.р.)

3. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.

4. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (Додаток 2).

5. Проєктна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Добротвірської  громади (Додаток 1).

6. Збір проєктних ідей триває до 14.01.2022 року включно. Проєктна пропозиція має бути надіслана не пізніше 23:59 14.01.2022 року.

Проєктні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого строку чи не відповідатимуть встановленій формі, розглядатися не будуть.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: irynanikitina28@ukr.net з поміткою «До Стратегії».

Якщо у Вас виникли питання звертайтеся до спеціаліста Добротвірської селищної ради Шлюз Надії, тел. 097 12 25 010.

Дивіться приклад заповненої форми проєктної ідеї наприкінці документа в додатку (Додаток 2.1).

 

Координатор стратегічної групи Добротвірська ТГ Ірина Нікітіна

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь