Оголошується конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності для здійснення експертної грошової оцінки земельної ділянки

Дата: 15.12.2021 09:49
Кількість переглядів: 359

Фото без опису

 

1.Мета здійснення оцінки: визначення вартості земельної ділянки з метою викупу для суспільних потреб.

2. Дані про земельну ділянку:

площа – 0,8953 га, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 4622185600:16:000:0214.

3. Умови конкурсу:

3.1. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавця послуг з оцінки земельної ділянки» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтверджуючі документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

3.2. Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт.

3.3. Обов’язкові умови конкурсу:

- строк виконання робіт не більше 15 днів.

4. Перелік підтверджуючих документів, які подаються на конкурс з відбору виконавця:

  • заява на участь у конкурсі за встановленою формою;
  • копія установчого документа претендента (належним чином завірена);
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна, а також документальне підтвердження наявності у них трудових відносин з претендентом (належним чином завірена);
  • копія кваліфікаційного сертифікату інженера-землевпорядника (належним чином завірена);
  • конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки;
  • копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності (належним чином завірена);
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним).

5. Строк подання конкурсної документації: до 17.00 год. 26 грудня  2021 року (включно).

6. Поштова адреса, за якою подаються документи:  Добротвірська селищна рада, вул. Івана Франка, 20, селище Добротвір, Червоноградський район, Львівська область, 80411, тел. (03254) 31-159.

7. Інформація про проведення конкурсу: конкурс з відбору виконавців послуг з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення комунальної власності відбудеться 29 грудня 2021 року о 14.00 год. в сесійній залі Добротвірської селищної ради, вул. Івана Франка, 20, селище Добротвір, Червоноградський район, Львівська область, 80411, тел. (03254) 31-159.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь