Пошук

24 листопада у Добротвірській громаді відбудеться вилов безпритульних тварин

Дата: 23.11.2021 11:05
Кількість переглядів: 611

Оголошення!

Враховуючи чисельні скарги мешканців громади щодо збільшення популяції безпритульних собак, Добротвірською селищною радою прийнято рішення залучити спеціалізоване ліцензоване підприємство для відлову бродячих тварин з подальшою стерилізацією або влаштуванням їх у притулок для тварин.

Виловом та стерилізацією тварин займатимуться досвідчені та кваліфіковані спеціалісти. Усі операції будуть проводитись згідно з рекомендаціями органів державного ветеринарного нагляду.

Вилов відбуватиметься у середу - 24 листопада!

Нагадуємо, що відповідно до Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» собаки, незалежно від породи, належності та призначення, у тому числі й ті, що мають нашийники з номерними знаками і намордники, але знаходяться без власника на вулицях, площах, ринках, у скверах, садах, на бульварах, пляжах, у громадському транспорті, дворах та інших громадських місцях, вважаються безпритульними і підлягають вилову.

Для уникнення непорозумінь, звертаємося з проханням до власників собак - вигулювати під наглядом або не випускати своїх домашніх улюбленців на вулицю у вказаний день.

Просимо всіх мешканців громади дбати про своїх домашніх улюбленців та відповідати за їх долю. Адже домашня тварина повинна утримуватися на ізольованій, добре огородженій території на прив’язі або без неї, всі інші тварини автоматично прирівнюються до безпритульних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь