У Добротвірській громаді реалізовано проєкт зі встановлення системи відеоспостереження

Дата: 27.10.2021 17:39
Кількість переглядів: 635

Фото без описуНові аналітичні та оглядові камери відеоспостереження для цілодобової зйомки встановлено на в’їздах і виїздах із населених пунктів громади та у найбільш людних місцях з метою попередження та запобігання правопорушень і злочинів.

Камери оснащені системою розпізнавання номерних знаків транспортних засобів, а відео автоматично передаватиметься до відділу поліції та на сервер.

При нестачі освітлення та повній темряві, відеокамера продовжує працювати в чорно-білому режимі з увімкненим підсвічуванням.

У Добротвірській селищній раді сподіваються, що завдяки встановленим камерам у громаді підвищиться рівень безпеки мешканців, а водії будуть дотримуватися швидкісного режиму та правил дорожнього руху.

Проєкт реалізовано в рамках конкурсу проєктів місцевого розвитку за рахунок коштів селищного бюджету, співфінансування з обласного бюджету та спонсорських внесків.

Система відеоспостереження має допомогти правоохоронцям у розкритті злочинів, скоєних на території населених пунктів громади та гарантуватиме дотримання порядку, а люди почуватимуться більш захищеними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь