Привітання селищного голови Тараса Келеберди з Днем Добротвора

Дата: 03.10.2021 09:45
Кількість переглядів: 964

Фото без описуШановні Добротвірці!


Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Добротвора!


День селища  – це свято єднання. Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади, яку творять люди своєю працею. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. 

У період становлення Добротвірської громади, у ці непрості для кожного з нас часи так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та спільно досягати бажаних цілей.

Саме в Добротворі нещодавно ми разом із Вами провели свято гостинності «Сім громад – один район», щорічний традиційний фестиваль та святкові заходи з відзначення 30-ої річниці Незалежності України.

До Дня селища планувалися захоплюючі розваги для дітей, різноманітні заходи для дорослих, презентації народно-ужиткового мистецтва старостинських округів, виступи артистів української естради, але, на жаль, сьогодення, пов’язане з пандемією коронавірусної інфекції, вносить свої корективи у життя громади.

Однак, 21 вересня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення щодо встановлення з 23 вересня 2021 року ряд обмежувальних протиепідемічних заходів і заборон.

Провівши детальний аналіз ситуації з поширенням COVID-19 на території громади, ґрунтуючись на основі даних санітарно-епідеміологічних служб та лікувально-профілактичних закладів, ми не можемо ризикувати здоров’ям, а подекуди і життям наших мешканців. Вважаємо безпеку та благополуччя кожного жителя Добротвірської громади головним пріоритетом у нашій роботі.

Тому, при запущеному механізмі підготовки до святкування нам довелося відмовитися від проведення масових заходів за участю великої кількості людей.

Незважаючи на це, ми впевнені, що попереду ще багато радісних моментів і яскравих подій у житті громади, які будуть заряджати кожного з нас справжнім людським щастям. 

Тож нехай цього року доброю традицією стане облагородження нашого містечка, яке ми разом із Вами продовжуємо робити – відновлення вулиць, тротуарів, дитячих майданчиків, створення комфортних умов для кожного жителя Добротвора.

На цьому робота не завершується, ми й надалі разом будемо розбудовувати Добротвір і робити його ще більш красивим і затишним. Разом нам обов’язково все вдасться!

Від щирого серця зичу всім мешканцям нашого славетного краю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь