Пошук

100-річний ювілей відзначила мешканка селища Добротвір

Дата: 12.05.2021 14:44
Кількість переглядів: 749

У ці весняні травневі дні, а саме 10 травня, знаменний 100-річний ювілей відзначила мешканка селища Добротвір Тростянська Катерина Василівна.

З нагоди поважного ювілею, до довгожительки з квітами та подарунками від Добротвірського селищного голови завітали представники Центру надання соціальних послуг Добротвірської селищної ради, висловлюючи слова вдячності й шани за багато років сумлінної праці, за незламність у воєнні роки та під час післявоєнної відбудови, за мудрість та досвід, які вона передала своїм дітям, внукам та правнукам, за яскравий приклад людяності, порядності.

100 років – чималий ювілей, який дає можливість серцем доторкнутися яскравих моментів життя, пройденого трудового шляху, оцінити успіхи, пригадати уроки, що винесли з невдач. І далеко не кожному судилося зустріти такий поважний вік. Катерина Василівна багато чого побачила протягом життя, вона гідно прожила свій вік, була свідком і учасником багатьох історичних подій.

Тож бажаємо доброго самопочуття, кожен день зустрічати з посмішкою та нехай Ваше серце завжди гріє любов і турбота рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь