Інформаційне повідомлення про проведення громадського слухання щодо реорганізації Сілецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Добротвірської селищної ради

Дата: 06.05.2021 09:01
Кількість переглядів: 550

Інформаційне повідомлення про проведення громадського слухання щодо реорганізації Сілецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Добротвірської селищної ради у Сілецький заклад загальної середньої освіти І ступеня Добротвірської селищної ради

 

1. Найменування організатора громадського слухання - Добротвірська селищна рада.

2. Мета: врахування думки жителів Добротвірської громади щодо реорганізації Сілецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Добротвірської селищної ради у Сілецький заклад загальної середньої освіти І ступеня Добротвірської селищної ради.

3. Обгрунтуваня наміру:

Станом на 26 квітня 2021 року у Сілецькому закладі загальної середньої освіти I-II ступенів функціонує 3 класи та 1 клас-комплект, у яких навчається 41 учень, а саме: у першому класі – 3учні, у другому класі -5 учнів, у третьому класі –6 учнів, у четвертому класі – 4 учні, у п’ятому класі – 5 учнів, у шостому класі – 4 учні, у сьомому – 4 учні, у восьмому –7 учнів, у дев’ятому – 3 учні.

15 учнів навчаються за індивідуальною формою через недостатню кількість дітей для формування класу (менше 5).

Середня наповнюваність класів – 4,5.

Кількість учнів на одного вчителя - 3,4.

Видатки на одного учня цього закладу освіти становлять 68,2 тис грн.

Матеріально-технічна база закладу не є достатньою для забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітей Сілецького старостинського округу.

Відсутність конкурентноспроможного учнівського середовища знижує мотивацію до кращих результатів у навчанні школярів.

Низький рівень соціалізації школярів, обмежене коло спілкування з однолітками.  

4. Строк, місце, час проведення громадських слухань, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників: 12.05.2021 року о 18.00 год., Народний дім с. Сілець.

5. Порядок участі в обговоренні: Кожен може взяти участь у громадських слуханнях. Члени громади приходять на слухання вільно. Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу. У списку учасників громадських слухань зазначаються прізвища, імена, по батькові учасників, дата їх народження, місце реєстрації, місце роботи або рід занять, ставляться підписи зареєстрованих. Право висловити своє бачення щодо даного питання  на громадських слуханнях мають тільки повнолітні члени громади Сілецького старостинського округу.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форми для подання пропозицій (зауважень):

80411, смт Добротвір, вул. Івана Франка, 14, e-mail: dobrotvir.oks@ukr.net, тел. 0680381992

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає  до початку громадських обговорень з дати опублікування повідомлення про його проведення.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:

80411, смт Добротвір, вул. Івана Франка, 20, e-mail: dobrotvir.oks@ukr.net, тел. 0680381992

8. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення: Хімка Р.С, заступник Добротвірського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського слухання: узагальнення висловлених в ході проведення громадського слухання зауважень та пропозицій здійснюється організатором протягом 5 робочих днів після закінчення громадських слухань та оприлюднюються на вебсайті Добротвірської селищної ради.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у обговоренні питання щодо реорганізації Сілецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Добротвірської селищної ради у Сілецький заклад загальної середньої освіти І ступеня Добротвірської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь