На території Добротвірської громади триває місячник озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля

Дата: 13.04.2021 13:10
Кількість переглядів: 603

Фото без описуЗгідно з Розпорядженням селищного голови Добротвірської селищної ради з 1 до 30 квітня 2021 року на території громади триває місячник озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля, метою якого є поліпшення естетичного та санітарного стану вулиць, прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, парків, скверів, прибережних зон та інших місць масового перебування та відпочинку населення.

 

Кожен має змогу стати корисним для суспільства і природи. У власному дворику, на вулиці, біля під’їзду будинку можна організувати прибирання території чи висадити квіти, кущі та дерева.

 

Звертаємося до керівників підприємств, установ і організацій, приватних підприємців та небайдужих громадян активно долучатися до заходів із організації прибирання та озеленення власних територій, очищення прибережних захисних смуг, рік і водойм від сміття, усіляко сприяти проведенню природоохоронних акцій та озелененню території громади.

 

Одночасно наголошуємо на необхідності неухильного дотримання санітарно-гігієнічних вимог з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь