Надзвичайна ситуація з розчищенням доріг загального користування

Дата: 14.02.2021 11:43
Кількість переглядів: 361

Фото без описуЗа останні дні на території Добротвірської громади склалася надзвичайна ситуація з розчищенням доріг загального користування.

Райавтодор, який обслуговує дороги загального користування на території громади, у зв’язку з частими поломками та залученням спецтехніки для утримання доріг державного значення, вже кілька днів поспіль не забезпечує належне розчищення доріг на території громади, а саме:

??Старий Добротвір-Стриганка;

??Старий Добротвір-Тишиця;

??Гайок-Добротвір-Рокети;

??Сілець-Браташі-Тичок;

??Тартак - Незнанів - Полонична - Мазярня-Каранська - Гряда.

Попри те, власними силами, для забезпечення доїзду до найвіддаленіших населених пунктів, додатково залучено 11 одиниць техніки.

Організовуємо розчищення не лише комунальних доріг, але й намагаємося пробити головні дорожні артерії доріг загального користування, які не знаходяться в обслуговуванні громади.

Працівники комунальної служби громади, Добротвірської ТЕС та інших приватних підприємств докладають максимальних зусиль, працюючи практично 24/7.

Висловлюємо подяку керівництву ДТЕК ДОБРОТВІРСЬКА ТЕС Таращуку О.С., Яловицькому П.Й., Топольницькому В.Г., керівництву Контінентал Фермерз Груп, директору ПП «Львів-ПАК» Кравчуку А.І., директору ПП «ПРОМТЕХВОД-Ч» Чепілю М.В., керівництву ДП "Буське лісове господарство", Володимиру Іваніву та усім свідомим мешканцям громади, які допомагали та допомагають у боротьбі зі стихією.

Проблема поступово вирішується! Можливо не такими швидкими темпами, як би нам хотілося. Проте, посилюємо контроль за ситуацією та акумулюємо зусилля аби не допустити колапсу.

В критичній ситуації люди ведуть себе по-різному: одні мобілізовують всі сили на допомогу іншим, а інші – займаються безпідставним критиканством.

Так, ситуація непроста, але вона тимчасова!

Дякуємо за розуміння!

Бережіть себе та своїх рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь