Шановні мешканці Добротвірської громади!

Дата: 09.02.2021 21:13
Кількість переглядів: 354

Фото без описуШановні мешканці Добротвірської громади!

Кожен із нас сьогодні бачить і розуміє наскільки погіршились погодні умови, протягом останніх трьох днів випала місячна норма опадів. За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології впродовж тижня очікується ускладнення погодних умов, продовжуватиме сніжити.

Просимо віднестись із розумінням до тимчасової ускладненої ситуації, не бути байдужими та підтримувати порядок біля своїх будинків, магазинів.

Хочемо зазначити, що на балансі ДКП ПОЖ перебуває всього 3 одиниці техніки, з яких 1 екскаватор та тракторці, які призначені для прибирання тротуарів. Тому, для ліквідації наслідків негоди додатково залучено 5 одиниць техніки для розчищення доріг, за що висловлюємо вдячність директору ДТЕК ДОБРОТВІРСЬКА ТЕС Таращуку О.С., директору ПП «ПРОМТЕХВОД-Ч» Чепілю М.В. та директору ПП «Львів-ПАК» Кравчуку А.І.

Керівництво новоствореної Добротвірської селищної громади та комунальна служба працюють в посиленому режимі від ранку до пізньої ночі. Розчищення вулиць від снігу проводиться за пріоритетністю: тротуарні доріжки, центральні дороги, ключові об’єкти (лікарня, ФАПи, школи, садочки) та бічні вулички.

Добротвірська громада, яка об’єднала у собі чотири сільські ради та 20 населених пунктів, має велику розгалужену мережу транспортних напрямків. Ситуацію ускладнює й те, що близько 80% доріг не знаходяться у комунальній власності громади, а прибиральна техніка дорожніх організацій, які повинні обслуговувати дороги загального користування місцевого значення, що не знаходяться на балансі громади, не встигає вчасно забезпечувати розчищення через застарілу техніку та часті поломки.

Крім цього, прибиральна техніка дорожніх організацій по обслуговуванню доріг загального користування місцевого значення також залучалася на розчищення доріг державного значення поза межами громади та району.

Наша новостворена громада лише розпочинає свій нелегкий шлях, тому лише з холодним розумом, виваженими і мудрими рішеннями, взаємоповагою і взаємодопомогою ми зможемо вирішити ці тимчасові незручності.

Розраховуємо на Ваше розуміння і підтримку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь