Учасники бойових дій, які мають аграрний бізнес, можуть отримати фінансову підтримку у вигляді пільгових кредитів

Дата: 14.02.2024 12:03
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

З 1 лютого 2024 року розпочато прийом заявок за одним із напрямків Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки, а саме на отримання фінансової підтримки на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів суб’єктам підприємництва, засновником (або одним із засновників) яких є учасник/учасники бойових дій.

На цей напрям з обласного бюджету скеровано 5,0 млн. грн. Пільгові кредити надаються на платній та зворотній основі під 3% річних в розмірі, що не перевищує 700,0 тис. грн, терміном до 5 років з можливістю відтермінування погашення основної суми зобов’язання до 1 року (відтермінування сплати кредиту входить в загальний термін дії кредитної угоди).

Фінансова підтримка надається на покриття виробничих витрат, пов’язаних з виробництвом сільськогосподарської продукції, придбанням основних засобів, біологічних активів (саджанці плодово-ягідних культур, поголів’я сільськогосподарських тварин) відповідно до сформованого суб’єктом підприємництва бізнес-плану.

Більш детально з умовами, переліком та формою документів, які слід подати на участь в Комплексній програмі підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки, можна ознайомитись за посиланням:  https://1ll.ink/7xvV0


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь