На шляху якісних змін: Добротвірська міська лікарня поповнилась новою сучасною цифровою рентгенівською діагностичною системою

Дата: 21.11.2023 09:20
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

На шляху якісних змін: Добротвірська міська лікарня поповнилась новою сучасною цифровою рентгенівською діагностичною системою.

Оглянути оновлений рентген-кабінет завітали заступник начальника Львівської ОВА Олександр Кулепін та начальник Червоноградської РВА Андрій Дяченко. Про роботу закладу охорони здоров’я, проблематику, зміни та проєкти, які вдалось реалізувати у галузі медицини Добротвірської громади, проінформувала директор лікарні Людмила Круглянко.

Ініціатива введення нового обладнання спрямована на забезпечення доступності до високоякісної медичної допомоги кожному пацієнту. Задля цієї мети також було зроблено капітальний ремонт приміщення за кошти лікарні та місцевого бюджету. Відтепер мешканці нашої громади зможуть отримувати якісну послугу в комфортних умовах.

Сучасний цифровий рентген апарат дозволить проводити високоякісні та точні дослідження для профілактики та ранньої діагностики захворювань, які покращать якість надання медичної допомоги в Добротвірській громаді.

Закупити рентген-установку та облаштувати кабінет вдалося завдяки тісній співпраці Добротвірської міської лікарні та Добротвірської селищної ради, відповідно до подання народного депутата України Камельчука Ю.О., за рахунок коштів державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій, співфінансування з місцевого бюджету.

Крім того, завдяки сприянню начальника Державної казначейської служби України Слюз Т.Я., вдалося залучити кошти з Державного бюджету та реалізувати проєкт із впровадженням заходів енергоефективності та енергоощадності фасаду будівлі КНП «Добротвірська міська лікарня».

Розпочали реалізацію даного проєкту ще до війни, наприкінці 2021 року, в рамках Державної Програми соціально-економічного розвитку окремих територій за співфінансування з місцевого бюджету.

Зовнішня сторона лікарні перебувала у вкрай незадовільному стані та вже давно потребувала капітального ремонту, з огляду на відсутність гідроізоляції та критичний стан даху, в результаті затікань дощових вод - руйнувався фундамент будівлі та внутрішні приміщення.

У зв’язку з повномаштабним вторгненням, проєкт реконструкції фасаду був відтермінований. Однак, у 2023 році роботи були поновлені.

Реалізація цього проєкту забезпечила відновлення фасаду лікарні до сучасного стандарту. Ця робота не лише надала лікарні новий зовнішній вигляд, але й дала змогу зберегти приміщення від руйнувань, покращити енергоефективність, забезпечити економію коштів місцевого бюджету щодо оплати за тепло та комфорт як для медичного персоналу, так і для тих, хто відвідує заклад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь