РАДЕХІВСЬКА ДПІ інформує : Режим роботи центрів обслуговування платників з 13 вересня 2023 року змінено

Дата: 15.09.2023 11:47
Кількість переглядів: 80

 

Радехівська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що Центр обслуговування платників з 13 вересня 2023 року працює з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., а також з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хвилин. 

Контактні телефони модераторів ЦОП Радехівська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області для отримання консультацій: (03-255) 2-31-00, (03-255) 2-19-82.

Також нагадуємо, що є і інші зручні способи спілкування платників податків з податковою – онлайн та поштою.

За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 5 МБ).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua , а також через офіційний вебпортал ДПС.

Електронний кабінет працює постійно (24 години на дату кожного календарного дня), крім часу, необхідного для його технічного обслуговування.

Також спілкуватися з податковою службою можна дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX». Цей сервіс надає можливість отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, строки подання звітності та сплати податків тощо.

Записатись на чергу ОНЛАЙН для отримання послуг в Центрах обслуговування платників ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області можна за посиланням:  http://queue.qsolutions.com.ua:22102/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь