Пошук

Суб’єкти тваринництва Львівщини отримають дотацію за прирощене поголів’я корів

Дата: 23.02.2023 16:21
Кількість переглядів: 309

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА  повідомляє :

Суб’єкти тваринництва Львівщини отримають дотацію за прирощене поголів’я корів ‼️

Мікро-, малі та середні суб’єкти підприємництва галузі скотарства мають можливість отримати у поточному році фінансову підтримку з обласного бюджету у вигляді дотації за приріст поголів’я корів. Даний напрям передбачений Комплексною програмою підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки, - інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

Дотація за приріст корів надаватиметься суб’єктам підприємництва на безповоротній основі в розмірі до 30 000 гривень за одну голову за прирощене або новостворене поголів’я корів у період з 01 квітня минулого року до 01 квітня поточного року, ідентифіковане та зареєстроване відповідно до законодавства.

Дотація за приріст поголів’я корів буде нараховуватись на різницю поголів’я корів станом на 01 квітня поточного року до поголів’я корів станом на 01 квітня попереднього року, підтверджених витягом з Єдиного державного реєстру тварин за умови, що загальну кількість поголів'я основного стада не буде зменшено протягом року (до 1 квітня наступного року). Документи на отримання дотації прийматимуться з 01 квітня до 01 травня поточного року.

«Даний напрям фінансової підтримки у цьому році є новим, і сподіваємось буде результативним. З обласного бюджету на дотацію за приріст корів виділено 9,0 млн. грн., а це як мінімум на 300 прирощених корів. Для мікро і малих суб’єктів підприємництва це додаткові надходження у розвиток виробництва і стимул до збільшення поголів’я корів», - розповідає Tetiana Hetman, директорка департаменту агропромислового розвитку.

Важливо !!! У разі зменшення поголів’я корів станом на 01 квітня наступного року, одержані бюджетні кошти суб’єкти підприємництва повертають до обласного бюджету в повному обсязі в установленому законодавством порядку.

👉Детальніше з умовами участі у програмі, переліком та зразками документів можна ознайомитись за посиланням: https://loda.gov.ua/services/programs/18137

👉Для більш детальної інформації звертатись за тел. (032) 255-50-62, 066 718 09 18.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь