Урочистості у День Незалежності

Дата: 24.08.2021 17:21
Кількість переглядів: 788

Фото без описуЗ нагоди відзначення 30-річчя незалежності України у Добротворі розпочались святкові заходи.

На центральній площі селища пройшла урочиста хода – дітки, школярі та молодь розгорнули величезний український стяг та під звучання українських мелодійних пісень пронесли до площі Героїв Небесної Сотні та Героїв України.

Поряд з яскравими і світлими подіями відзначення Незалежності України не забуваймо і про Новітніх Героїв, які ціною власного життя забезпечили мирне небо для нас, та про тих, які і досі стоять на сторожі нашого спокою.

Тому розпочалося урочисте віче саме на площі Героїв Небесної Сотні та Героїв України з виконання Державного Гімну України.

Настоятель храму святих Петра і Павла смт Добротвір о. Микола відслужив молебень за щасливу долю України.

Привітав присутніх селищний голова Тарас Келеберда, який у своїй промові згадав про подвиг борців за волю України, які віддали за неї життя та закликав присутніх шанувати їхню пам’ять.

Очільник громади зауважив, що тільки разом ми зможемо побороти всі труднощі та перешкоди і побудувати країну, про яку мріяли і продовжують мріяти українці.

Після цього вручив медалі учасникам бойових дій на Сході України за активну громадсько-політичну діяльність та з нагоди відзначення 30-річниці незалежності України.

Кульмінаційним моментом урочистого віче стало вручення медалей, квітів та висловлення подяки рідним новітніх Героїв України, які віддали життя у боротьбі за вільну, єдину та соборну Україну.

Окремою подякою відзначив селищний голова учасницю національно-визвольної боротьби та бойових дій УПА Анастасію Улицьку.

Музичний супровід заходу і виконання Державного Гімну України забезпечив оркестр Добротвірської музичної школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь