У Добротвірській громаді відзначили 30-річчя незалежності України

Дата: 25.08.2021 14:18
Кількість переглядів: 1085

Фото без описуНа святковій сцені, розташованій на березі Західного Бугу, у рамках офіційного святкування 30-річчя Дня Незалежності України та щорічного фестивалю «Купальська містерія над Бугом», у Добротворі відбулися урочисті заходи.

Місцеві аматори та учасники художньої самодіяльності дарували чудові пісні, запальні танці та гарний настрій усім присутнім.

Громадська організація Добротвірська ініціативна молодь розважала наймолодших гостей свята.

Цікаві розваги чекали і найактивніших мешканців громади – спортивні аматорські змагання «Козацькі забави: ігри патріотів».

До уваги жителів та гостей селища відбувся показ українського етнічного одягу від Filigrana Etnica, музичні танцювальні композиції у виконанні Івано-Франківського національного ансамблю пісні і танцю «Гуцулія».

Свято Незалежності України вже стало чудовою нагодою для всіх жителів нашої держави засвідчити свою любов до рідного краю, ветеранів та воїнів, які захищають нас та відстоюють нашу незалежність. Особливістю свята став виступ учасника АТО Петра Яблінчука з його авторською піснею.

І наостанок, найочікуваніші гості свята – Народний артист України Іво Бобул, Заслужений артист України Павло Доскоч та рок-гурт «Шосте чуття».

Глядачі, багато з яких прийшли на концерт цілими родинами,  вбрані  в вишиванках, із задоволенням переглянули яскраві виступи  артистів. Вони не лише аплодували, але й підтанцьовували та підспівували, створюючи справжню святкову атмосферу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь